Mittwoch, 30. November 2016

Vegan "Vanillekipferl" Recipe


You'll need:

250g flour (I used partly wheat and partly spelt flour)
2 small bags of vanilla sugar
1 pinch of salt
100g grounded almonds
200g margarine
75g sugar (I used partly normal and partly brown sugar)
powdered sugar

What you probably already noticed is that I most of the time go for pretty easy recipes and this one is no exception. So all you need to do now is to mix all ingredients together (make sure the margarine is room temperature and mainly soft) except for the powdered sugar and put them in the oven for 12-15 minutes at 175 degrees. Once they're done you want to make sure to give them a little bath in the powdered sugar when they're still warm. Enjoy :)

5 Kommentare:

  1. oh die sehen so lecker aus! Und das Rezept klingt so gut und einfach ❤
    Liebste Grüße, Sally-Anne
    www.xosallyanne.blogspot.de

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  2. Mhmmmm sie sehen so lecker aus, da bekomme ich direkt Lust auf Vanillekipferl ! ♥

    Alles Liebe
    Laura ♥
    https://liveitrosy.blogspot.co.at/

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  3. Schöner Post, sieht aus als würden sie super lecker schmecken!

    Liebste Grüße,
    Sarah ♥

    rosegoldengirl.blogspot.com

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  4. Sieht ja super lecker aus!
    Habe momentan ein XMas Gewinnspiel mit Nyx Lip Cream, Cliff Bars& Co am Laufen, schau doch mal vorbei HIER

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