Mittwoch, 30. November 2016
Vegan "Vanillekipferl" Recipe
You'll need:
250g flour (I used partly wheat and partly spelt flour)
2 small bags of vanilla sugar
1 pinch of salt
100g grounded almonds
200g margarine
75g sugar (I used partly normal and partly brown sugar)
powdered sugar
What you probably already noticed is that I most of the time go for pretty easy recipes and this one is no exception. So all you need to do now is to mix all ingredients together (make sure the margarine is room temperature and mainly soft) except for the powdered sugar and put them in the oven for 12-15 minutes at 175 degrees. Once they're done you want to make sure to give them a little bath in the powdered sugar when they're still warm. Enjoy :)
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
oh die sehen so lecker aus! Und das Rezept klingt so gut und einfach ❤
AntwortenLöschenLiebste Grüße, Sally-Anne
www.xosallyanne.blogspot.de
Ohja das sind sie auch, dankeschön! :)
LöschenMhmmmm sie sehen so lecker aus, da bekomme ich direkt Lust auf Vanillekipferl ! ♥
AntwortenLöschenAlles Liebe
Laura ♥
https://liveitrosy.blogspot.co.at/
Schöner Post, sieht aus als würden sie super lecker schmecken!
AntwortenLöschenLiebste Grüße,
Sarah ♥
rosegoldengirl.blogspot.com
Sieht ja super lecker aus!
AntwortenLöschenHabe momentan ein XMas Gewinnspiel mit Nyx Lip Cream, Cliff Bars& Co am Laufen, schau doch mal vorbei HIER